Garancia

A gyártók a garanciamegtartás feltételeként évi egyszeri vagy többszöri klímatisztítást írnak elő!!!!

Kiterjesztett garancia esetén az alap 1 év garancia mellé + 4 ÉV EXTRA GARANCIÁT tud érvényesíteni (csak a Midea oldalfali lakossági monosplit készülékekre), ezen felül a Midea nem lakossági jellegű készülékeire is érvényesíthető kiterjesztett garancia (+ 1, illetve 2 év formájában) a bizonyítottan a Planning & Trading Kft. hálózatából vásárolt készülékekre!

 A kiterjesztett garancia feltételei:

  1. A készülék importőre igazoltan a Planning & Trading Kft
  2. A készülék *minimum évente egyszeri karbantartása a készülék üzembehelyezésétől számítva folyamatosan igazoltan megtörtént

*A készülékek évente egyszeri karbantartása általános esetben elegendő. Ettől el lehet térni, amennyiben a készülék üzembehelyezését végző szakember másképp rendelkezik (a felhasználás jellegét tekintve évente egynél több karbantartást javasol).

A gyártó 3 év teljes körű garanciát vállal a lakossági klímaberendezésekre. A garanciamegtartás feltétele az évi egyszeri karbantartás.

További információk: https://www.lg.com/hu/tamogatas/LG-Jotallas-es-Termektamogatasi-feltetelek/Attekintes#table-of-contents-4

Teljes körű jótállási idő 36 hónap és további 24 hónap a kompresszorra.

A jótállás a készülék szakszerviz által történő karbantartásához kötött évi két alkalommal.

10 ÉV KITERJESZTETT GARANCIA regisztráció:

https://gree-magyarorszag.hu/kiterjesztett-jotallas/

A gyártó 3 év garanciát vállal a lakossági klímaberendezéseire. A garanciamegtartás feltétele az évi egyszeri karbantartás.

További információk: https://www.daikin.hu/hu_hu/ugyfeleknek/standbyme.html